FreshLook® COLORBLENDS®

GEKLEURDE CONTACTLENZEN

 • Combineer de kleur van je ogen met een andere kleur
 • Geef je ogen een totaal andere kleur
 • Accentueer je natuurlijke schoonheid

 

FreshLook® COLORBLENDS® pack shot

 

OVER FRESHLOOK KLEURLENZEN

COMBINEER DE KLEUR VAN JE OGEN MET EEN ANDERE KLEUR

FreshLook® COLORBLENDS® contactlenzen voor donkere of lichte ogen met een natuurlijke uitstraling biedt een uitgebreide reeks kleuren voor het uiterlijk dat je wenst: van geraffineerd subtiel tot intens en opvallend. Beschikbaar in 12 prachtige kleuren.

 

GEEF JE OGEN EEN TOTAAL ANDERE KLEUR

Wil je graag blauwe, groene, grijze of bruine ogen? Met FreshLook® KLEURLENZEN kun je een totaal ander uiterlijk aannemen waar iedereen van zal opkijken. Verkrijgbaar in 6 intense kleuren.

 

ACCENTUEER DE NATUURLIJKE KLEUR VAN JE OGEN

Je ogen hebben al een schitterende kleur van zichzelf? FreshLook® DIMENSIONS contactlenzen zijn een uitstekende keuze om de kleur van reeds heldere ogen te accentueren. Verkrijgbaar in 3 kleurnuances.

Girl smiling and having fun wearing colored contact lenses

 

AANBEVOLEN VOOR

 • Verandering van je uiterlijk
 • Intensivering van de natuurlijke kleur van je ogen

 

RAADPLEEG EEN SPECIALIST

Als je jezelf afvraagt of een van de contactlenzen uit de FreshLook® voor jou serie geschikt is, raadpleeg dan je oogzorgspecialist.

Women smiling enjoying colored contact lens trial

MISSCHIEN VRAAG JE HET JEZELF AF

  FreshLook® zijn gekleurde contactlenzen die zijn bedoeld om de kleur van lichte of donkere ogen te accentueren of te veranderen, met een volledig natuurlijk effect. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder visuscorrectie. Je kunt experimenteren met een nieuw uiterlijk, dat zowel subtiel als opvallend kan zijn.

   

  Met FreshLook® gekleurde contactlenzen kun je kiezen tussen dag- of maandlenzen.

  Gekleurde daglenzen zijn ontworpen om eenmalig te worden gedragen. Elke lens zit in een aparte kleine blisterverpakking. Daglenzen doe je gewoon 's ochtends in en aan het einde van de dag doe je ze uit en gooi je ze weg.

  Maandlenzen zijn ontworpen om gedurende een maand dagelijks te worden gedragen. Elke lens zit in een aparte kleine blisterverpakking. Je haalt de lens uit de verpakking en doet deze in. Je draagt de lenzen overdag. 's Avonds doe je ze weer uit en reinig je ze.

   

   

  Ja. Contactlenzen zijn medische hulpmiddelen die moeten worden aangemeten door een oogzorgspecialist, ook bij personen die geen visuscorrectie nodig hebben.

   

  Beide merken gekleurde contactlenzen beschikken over de 3-in-1 kleurtechnologie. AIR OPTIX® COLORS contactlenzen zijn echter gemaakt van een siliconen-hydrogel materiaal dat zorgt voor een betere zuurstofdoorlaatbaarheid. AIR OPTIX® COLORS beschikt bovendien over de exclusieve SmartShield® technologie en het unieke Aqua bevochtigingsmiddel dat zowel direct bij het begin als langdurig draagcomfort biedt. AIR OPTIX® COLORS contactlenzen zijn de meest zuurstofdoorlatende gekleurde contactlenzen die er zijn.

   

  De juiste verzorging van je contactlenzen is belangrijk, maar niet moeilijk. FreshLook® gekleurde maandlenzen moeten dagelijks worden verwijderd en gereinigd. Voor het beste resultaat adviseren wij OPTI-FREE® Puremoist® alles-in-één desinfectievloeistof of AOSEPT PLUS met HydraGlyde reiniging- en desinfectievloeistof om je FreshLook® contactlenzen te verzorgen.