DAILIES® AquaComfort Plus® TORIC

DAGLENZEN VOOR PERSONEN MET ASTIGMATISME

 • Verfrissend draagcomfort gedurende de hele dag~
 • Elke dag een nieuwe lens, zonder reiniging
 • Het voordeel van extra vrijheid
 
DAILIES® AquaComfort Plus® Toric pack shot

 

OVER DAILIES® AQUACOMFORT PLUS® TORIC

VERFRISSEND DRAAGCOMFORT GEDURENDE DE HELE DAG~

Van contactlenzen mag je draagcomfort verwachten, vanaf het moment dat je ze in doet tot het moment dat je ze verwijdert. Bij DAILIES® AquaComfort PLUS® Toric-contactlenzen komen bevochtigingsmiddelen vrij vanuit de lens. Dit zorgt voor verfrissend draagcomfort, telkens wanneer je met je ogen knippert~.

 

ELKE DAG NIEUWE LENZEN

Dagelijks een paar nieuwe lenzen betekent geen gedoe. Je doet gewoon je DAILIES® AquaComfort PLUS® Toric-lenzen 's ochtends in, en 's avonds doe je ze uit en gooi je ze weg. Zo eenvoudig en hygiënisch is het.

 

HET VOORDEEL VAN EXTRA VRIJHEID

Contactlenzen bieden je de extra vrijheid die je gewoonlijk niet hebt met een bril. Dankzij de vrijheid van contactlenzen kun je, zowel binnen als buiten, je natuurlijke uitstraling behouden.

Young girl climbing glasses free

AANBEVOLEN VOOR

 • Personen met astigmatisme die nooit eerder contactlenzen hebben gedragen
 • Dagelijks of incidenteel gebruik bij sport, werk of spel
 • Personen met seizoensgebonden allergieën+6

 

RAADPLEEG EEN SPECIALIST

Wanneer je jezelf afvraagt of DAILIES® AquaComfort PLUS® Toric contactlenzen geschikt voor jou zijn, raadpleeg dan je oogzorgspecialist.

Trials with eye care professionals

MISSCHIEN VRAAG JE HET JEZELF AF

  Zorg dat je je handen grondig wast en afdroogt. Plaats de contactlens op je wijsvinger. Trek met de middel- of ringvinger van dezelfde hand het onderste ooglid naar beneden, terwijl je met je andere hand het bovenste ooglid wijd openhoudt. Kijk recht naar de contactlens of in een spiegel en plaats de lens vervolgens direct op het midden van je oog. Nadat je de contactlens hebt ingebracht, laat je langzaam het onderste en daarna het bovenste ooglid los. Knipper met je oog, waarna de contactlens op zijn plaats moet zitten.

  Je kunt ook op Play tikken op onze handige instructievideo. Hierin wordt uitgelegd hoe je eenvoudig een paar contactlenzen in en uitdoet.

   

  Het is normaal dat je gezichtsvermogen in de loop der jaren verandert. Raadpleeg je oogzorgspecialist voor een regelmatige controle van je ogen. Wij adviseren een jaarlijkse controle.

   

  Astigmatisme is een veel voorkomende en meestal niet-ernstige oogaandoening die leidt tot een wazig, vervormd of ‘vaag’ beeld. De aandoening treedt op wanneer de vorm van het hoornvlies geen perfecte kromming heeft. Hoe onregelmatiger de vorm van het oog, hoe waarschijnlijker het is dat je corrigerende lenzen nodig hebt om lichtstralen beter te focussen.

   

  Torische daglenzen zijn hetzelfde als normale daglenzen, maar met één belangrijk verschil: het zijn contactlenzen voor astigmatisme. Over het algemeen hebben personen met astigmatisme soms last van een wazig of vervormd beeld. Dit komt door een onregelmatig gevormd hoornvlies: hoe groter de onregelmatigheid, hoe groter de kans dat je corrigerende lenzen nodig hebt om lichtstralen beter te kunnen focussen.

   

  De draagduur van daglenzen begint bij het in doen 's ochtends en eindigt bij het uitdoen vroeg of laat in de avond. Wij adviseren je om de aanwijzingen van je oogzorgspecialist nauwgezet op te volgen.